CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Followers

Wednesday, December 8, 2010

bla..bla..bla...

nape tetiber  jer nak muncul balik dalam hidup aku??bukan ker ko cakap yang aku nih menyusahkan hidup ko je??kan ko cakap yang ko benci kat aku coz aku nie manjer,,HELLO..da memang aku mcm nih..ko nak buat ape lagi??ko nak orang yang ganas n kasar cam ko kan..kan ko da dapat..nape mesti datangkan aku balik???aku ta laa sebaik ko..aku ta boleh hidup kalau ta pakai jeans..ko an tak suker orang yang pakai jeans..ko da dapat kan..nape datang kat aku balik??aku tak reti pakai stokin kalau keluar..aku just pakai time nak pergi kelas jer..kau tau kan..nape datang balik kat aku??aku bukan orang yang pakai jilbab..aku bukan orang yang pakai tudung labuh..aku tak reti..aku suker pakai shawl..janji tutup aurat..ko tak suker kan..ko pernah marah gila2 kat aku pasal tue jer an..nape mesti datang kat aku balik???tolong laaa..jao kan laa diri kau dari hidup aku..aku bukan HIPOKRIT..n aku ta kan JILAT LUDAH aku balik.. :/

0 comments:

Post a Comment