CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Followers

Thursday, December 30, 2010

sOrRy...

hummm..mood agak gloomy2  seket..ikot musim skang..musim tengkujuh an..humm,,tak bape na ade lighting sangat..malam nih malam jumaat an...sedekahkan AL-FATIHAH kat family kite yang da pergi menghadap ILLAHI dan junjungan kite NABI MUHAMMAD S.A.W....bukan na mintak simpati pown..tapi nih blog AKU an,,suke aty laa na post mende an...tetiber aku cm sedey je mlm nih..aku bersyukur sangat de family yang sempurna..amat2 sempurna...bagi aku laa..sempurna kasih sayang even aku ta le kaye cm korang yang kaye..sederhana laaa...HAPPY FAMILY...TAPIIIII...tuh dulu laa...sejak tahun lepas aku rase cam dull sangat2...tapi still bersyukur laa...last year ak SPM...tetiber na nagess,,,waaaa..cmnie..aku rase aku dapat dugaan yang agak berat laa bagi aku....ayah aku tetiber sakit..sakit strok...depan mate aku ayah aku sakit...time tuh dia baru amek ak dr kls tambahan...nak exam an..balik2..sampai aje rumah..ayah aku da lain...siyes lain..then..tup2..ayah aku kena strok..sedey weyhhh...tape laaaa..dugaan(padahal sedeh)..seminggu ayah aku kat hospital,just skali je aku dpt g...tuh pown coz ayah aku na jumpe...dok hostel beb,,,kena laaa ikut rules...dalam mase seminggu tuh..aku dapat brite...brite sedey gak...pukul 6 pagi..time tuh aku tdow ag at katil..aku nakal gak coz bawak nset g skola@hostel...ttbe je cam tergerak na bgn awal coz selalu bgn 630am :)
tgk at fon berlambak misscall dr family...then busu aku call..."adik..baru bangun ke"??yup..nape kol pagi2??"adik..taw tak mak da tade"..WHAT?????????"umm..mak salmah tade..mak da meninggal"...terdiam aku..then kawan2 aku yg nga tdow pown terbgn...doang soh aku g mndi...tengah mandi..mia soh cepat coz adk aku dah tgu...g balik...sampai umah...aku dapat tgk badan mak yang da tade pape..tgl jasad je...sedeh meyhhh...ayah n ibu aku at hospital..tak sampai lg..kol9 br doang sampai coz na uruskan ayah aku tok kua hspital jap....mmg gile sedey time tuh...opsss...mak aku tuh nenek aku...aku mmg rapat..dats why pgl mak...then...bile dpt result spm..mmg heppy sgt coz dapat pe yang aku target...tapi..ta gune gak..mak aku ta dapat tengok aku berjaya..hummmm...da takdir..trime jelaa an,,,thanks at family aku yang bagi dorongan,semangat kat aku...thanks gak kat kawan2 aku...erin,mea,aten,dibah,yana,wana,farah,pka n dyana..thanks korang...ta lupe at family aku kat nilai,,dena,niesah,dudi,hariz...janji ta sedey ag,,tapi..law tersedeyh..sorry.. :)
I am  like other person 
Sometime i can be hot temper
As hot as the sun during summer season
Can be GLOOMY  as a rainy cloud
Cheer up my day with drinking Milo ice
Under the umbrella while appreciate the beautiful waterfall
Feel SANCTITY with the cool weather
with the EXPENSIVE  pink gown
hearing the water falling and flowing swiftly
Smelling the red flower with the green leaf
What the beautiful creation..OH LORD!!!

Thursday, December 16, 2010

SI SENGAL !!

Owh guys!!im sound stupid if i speak malay.....Hello guys!! taw laaa awak tuh study kat INTERNATIONAL ISLAMIC UNIVERSITY  tapi tak payah laa nak kerek giler2...even awak tuh budak BEN...ta payah laaa nak budget sangat..aku pown budak ben gak..tapi jangan buat org nyampah ngan bebudak ben weyh...tak perlu lah nak dok speaking 24 hours k...takde makna mak guard ngan pak guard tuh nak kejar korang naek bestkal kalau tak speaking...tade makna kena saman sampai 50 hengget laa weyh...kat dalam kelas sebutir word pown tak termuntah dari tekak ko tuh..tapi kat luar..gilaaa kerek ko kan..macam sengal jer...speaking cam koang tuh bodoh gila bm...sorry to say..hahaha...even na improve ur english kan...p laaa speaking giler2 ngan ko pny lect tuh....kalau ko pk ko hebat sangat laa kan...tapi pelik..ko memang PELIK

Tuesday, December 14, 2010

miss u ollsss

Rindu sangat-sangat kat koang laa weyh...tak banyak gamba yang aku ade..so..nih jelaa yang aku dapat post kan.. :(



Monday, December 13, 2010

sayang kamu

GUMMY
NIESAH N TINA
DENA
DUDI
Aku sayang kat koang..siyes doh ! memang sayang giler..aku ingat 
aku ta kan dapat kawan sebaek koang kat nilai nih..akhirnya kat SEM2 baru dapat koang..hehe..MAUDUDI..aku ta nak ngajok ngan ko ag..tak ceria hidop aku..hehehe...aku sayang kat ko..ko kan abang..hehe..aku tak nak hilang koang..aku ta nak kite pecah..huhuhu..NIESAH,DENA.DUDI,GUMMY,TINA.. I LOVE YOU ALLSS DAMN MUCH!!!
Im nothing laa..aku tade pape pown..ta touching langsung ngan kamu.just aku rase cam tade bnde nak cakap..nak senyum pown cam malas je..n baru jer dapat result IRK tadikan..result tuh tak macam pe yang aku harapkan..yer..aku bersyukur sangat dapat cm tuh even tak bape nak bagus...tapi kalau koang jadi aku,pe yang koang target tuh tak dapat..pe yang koang rase??same like me kan.haa..cm tu laa..n aku ngaku yang lately nih mmg aku cam cepat terasa,,tak taw laa np..hahaha...mnx maaf laa kat sape yang terasa aku terasa ngan dy k..

Thursday, December 9, 2010

love me???crazy!

Yarh...i am unexpected person,,But i am not a dull as you are!HELLO...if you feel that you are the famously one..behave yourself  kay..

I dont love you..i didn'n have any feel with you
You just my FRIEND 
Please...go away from my life
Please..your love make me suffering..
I am nothing...nothing special with me..
I am just like others..
I am a simple and typical girl..
I am not like the glitter..
But i am a valueable pearl..
So..i am not available for you!!
I who wouldn't melt when you smile,who wouldn't cry once in a while..
Think crazily + deeply + whole heartedly if you wanna to make love with me..

Wednesday, December 8, 2010

Auburn - Perfect two (w/ lyrics)

Beloved Mother

Mom are everythings like the sun,
Rose is far dim than her lip’s red,
If snow are white,it’s almost likely her skin,
She’s 24 hours beauty and do not become old

I learn joyful from her,
She never feel bored to make me laugh,
I learn to be more patient from her,
She never feel bored to be with


She is the soul in my life,
Never forget all her deeds,
I will stay by her side,
Please forgive all my sins
          She is the great in my life,
          Will loving her until the end of my life.

bla..bla..bla...

nape tetiber  jer nak muncul balik dalam hidup aku??bukan ker ko cakap yang aku nih menyusahkan hidup ko je??kan ko cakap yang ko benci kat aku coz aku nie manjer,,HELLO..da memang aku mcm nih..ko nak buat ape lagi??ko nak orang yang ganas n kasar cam ko kan..kan ko da dapat..nape mesti datangkan aku balik???aku ta laa sebaik ko..aku ta boleh hidup kalau ta pakai jeans..ko an tak suker orang yang pakai jeans..ko da dapat kan..nape datang kat aku balik??aku tak reti pakai stokin kalau keluar..aku just pakai time nak pergi kelas jer..kau tau kan..nape datang balik kat aku??aku bukan orang yang pakai jilbab..aku bukan orang yang pakai tudung labuh..aku tak reti..aku suker pakai shawl..janji tutup aurat..ko tak suker kan..ko pernah marah gila2 kat aku pasal tue jer an..nape mesti datang kat aku balik???tolong laaa..jao kan laa diri kau dari hidup aku..aku bukan HIPOKRIT..n aku ta kan JILAT LUDAH aku balik.. :/

I-FIESTA

Nothing yang best kat fiesta kali nih..tak semenarik RAFEST..tapi agak banyak yang aku spent kat situ..tak beli pape pown..just blouse,cardigan n shawl ye..yang lain sumer habis melantak jer..hehehe..asalkan hati senang..


but..i got weird moment..pelik jer makcik tuh..dengan gurl pown de nafsu gak....yackksss..geli dowh..de ke patut p raba2 orang..HELLO!!AGAK2 LAAA MAKCIK..URGHH....pastuh ley gelak2 plak..nasib baik laa de other sist masuk booth dia tuh..kalau tak..sia2 jer kena maki ngan aku.. ://

LOVE YOU MORE!

II love you more than you love me..
 I miss you more than your miss towards me..
 I know you more than you knowing me..
 sometime i'm hurt with you but i didn't mention it..
 I know sometime you hurt to because of me..I'm sorry..
 But i still love you....


I am a person..maybe people will say that i am a dull person.i may not have an ability to create a beautiful poem to express my feelings towards the one who i love most.i am a simple person who love you whole heartedly.you may hurt my feeling and so do i.but DEAR,believe me.i love you..i may not show it by giving you such a beautiful word.i may not express my love by hugging and kissing you all the time.still..i want to say that i really love you..i hope i am the choosen one who may lend my shoulder to you to cry on.you are my friend also known as my beloved.i love you more than a word!!!!

Tuesday, December 7, 2010

HYEEE!!!huahuahua..first time berblog...thanks to niesa...by this blog..macam-macam yang aku boleh post n say somethings that make me happy,mad o anythings..hehehe..nothing to post right now..