CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Followers

Wednesday, March 30, 2011

AKU PASRAH ATAS KETENTUAN ILLAHI :)

Hahahahaa...sarcastic tak title ?
SANGAT kannnn...semenjak dua menjak nih perasaan aku sangat amat tak tenteram..
tak tahu laa kenapa kan.maybe sebab banyak fikir benda yang nampak macam remeh hakikat tak
FARUK AMIRUL ABDUL RAHMAN...sedap kan nama?orang dia pon baik sangat..
aku ngaku yang aku memang sayang tahap tak ingat laa dengan dia..tapiiiiiiiiiii
takpe laaa..kalau ade jodoh ade laa kan..sumpah aku susah nak lupakan dia even ramai je nak ganti tempat dia...
erkk..PERASAN laaa ko bahirah...hope one day aku boleh delete dia dari hidup aku biarpun susah macam addmath..ingat hati nie macam folder at dalam laptop ke??senang-senang nak add,senang-senang nak delete..susah maaaaaaaaaaaa..
second..aku frust sesangat dengan aku punya EPT...english placement test...sangat sedih..aku nak exit...tapi writing pulak sakai kann band aku..rasa dah buat habis baik dah time tue...dah rechecked writing script..but still the same...takpe laaaa...dah KETENTUAN ILLAHI kannn..pasrah,akur,terima,redha jelaaa dengan semua dugaan nih..mesti banyak hikmah yang aku tak tahu and tak nampak sekarang,....

0 comments:

Post a Comment