CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Followers

Thursday, March 31, 2011

aku rindu , sayang kamu ....

Time untuk merindui insan yang memang patut and mesti aku rindu..hihihi 
tertunggu-tunggu saat untuk berkumpul sepuluh-seoukuh orang nih..
tak ramai mana pun...10 orang je...rindu sesangat kat
                               
                              FATIN
                              FARHANA
                              HAIREEN
                              ADIBA
                              DEEYANA
                              SALMIAH
                              SYAFIQAH
                              SYAZWANA
                              LIYANA 

Wednesday, March 30, 2011

AKU PASRAH ATAS KETENTUAN ILLAHI :)

Hahahahaa...sarcastic tak title ?
SANGAT kannnn...semenjak dua menjak nih perasaan aku sangat amat tak tenteram..
tak tahu laa kenapa kan.maybe sebab banyak fikir benda yang nampak macam remeh hakikat tak
FARUK AMIRUL ABDUL RAHMAN...sedap kan nama?orang dia pon baik sangat..
aku ngaku yang aku memang sayang tahap tak ingat laa dengan dia..tapiiiiiiiiiii
takpe laaa..kalau ade jodoh ade laa kan..sumpah aku susah nak lupakan dia even ramai je nak ganti tempat dia...
erkk..PERASAN laaa ko bahirah...hope one day aku boleh delete dia dari hidup aku biarpun susah macam addmath..ingat hati nie macam folder at dalam laptop ke??senang-senang nak add,senang-senang nak delete..susah maaaaaaaaaaaa..
second..aku frust sesangat dengan aku punya EPT...english placement test...sangat sedih..aku nak exit...tapi writing pulak sakai kann band aku..rasa dah buat habis baik dah time tue...dah rechecked writing script..but still the same...takpe laaaa...dah KETENTUAN ILLAHI kannn..pasrah,akur,terima,redha jelaaa dengan semua dugaan nih..mesti banyak hikmah yang aku tak tahu and tak nampak sekarang,....

Wednesday, March 16, 2011

SUCCESS :)

Ai....
da lame tak update blog..
tak tahu na ngarot ape dah..tak der benda yang best pon na cite..
pejam celik-pejam celik...umur aku dah 19..rase cam baru je semalam aku amek SPM(Sijil Pelajaran Malaysia)
kejap je mase berlalu kannn...mane laa taw tak lame lagi dapat 'SPM' jugakkkk..tuh SPM lain tuh...SIJIL PEMINANGAN MALAYSIA....HAHA...gatalllll
result for second sem nak keluar dah esok...please treat me nicely ye encik result...
aku tak maw laa sangkut pape..na cecepat g gombak..cepat grad..cepat dapat SPM tuh...hahahaha...hope aku success dunia n akhirat..aminnnnn....
hope aku success like that picture :)

tempat aku menempa another kejayaan..yeahhh!!