CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Followers

Wednesday, May 11, 2011

Party for members of ex-E32 + birthday tie :D

060511 tarikh keramat for nor athirah indera alim shah...name ayah yang panjang berjela..
we had a party for her sempena birthday dia..we make it at dataran nilai..
agak happening even just simple party...budget ciput je..
for her.. I LOVE YOU SO MUCH BUDDY..





King's cake :)

with candle at abg burger's stall :)

For you honey bunny :D

arghh!!i wanna hold it too :)

yeaay ! im getting older from now :)

love you all :)


p/s : alin,this is our last memory here..
       see u at gombak next year darling..
       please keep in touch with us :D




Sunday, May 1, 2011

WEEKEND YANG HAVOCSSS :) ( panjang punya entry )

Okeyh..lets begin..camnih...30APRIL2011 segalanya bermula pada jam 10 a.m. dan berakhir 10 p.m. hehee
first skali kitorang call taxi suruh amek at kopitiam at area blok b tuh..taxi susah gila nak dapat..okey,.tuh dugaan pertama..second,train ke KL sentral memang full sesangat macam ikan dalam tin..* nasib badan dapat duduk :)
then sampai kat kl sentral tukar p nek putra..best..tak ramai..sampai kat taman melati,we need to take rapid kl to greenwood's field..rapid kl number 226..okeyh,.bas sampai around 12..we all pon p jumpa pakcik botak tuh untuk make sure yang mmg bas tuh g pdg tuh..then pkcik botak tuh said that..bas tue gune kad dik..kalau sorang je ade kad tue pon boleh,.janji ade kad..WTH,WTF,WWF laaa kan...mane nak cekau touch n go tuh..bukan selalu guna kat sini..p laa cari at kedai atas,takde..kaunter ticket plak tak jual time tuh..mmg cam aramm laaa kan..opssss..lupa..kami pergi 5 org.. TIE,NUHA,SYUE,ALIN n AKU laaa kann...de pakcik cam baik plak cakap boleh gune IC..pkck botak kasi try guna ic..still tak boleh then terpaksa beli itu rabbit card..kitorang time tuh nak g makan nasi arab at umah nani..akk dia kawen..* pengantin hensem gila!!
after makan,tgu laa bas balik..masing2 tak penah p tempat tuh,then macam rusa masuk kg laa memasing..dari dok tepi jalan,depan kedai,jumpa pakcik teksi..tetibe syue jerit BAS!BAS!punya laa excited p lari kejar bas dengan baju kurung,jumpa pakcik botak again..pkck tuh halau soh g tgu tempat lain..shit! da la panas n ramai org..malu dohh..p tgu kat bus stop,pkck botak dtg amek kitorang..rabbit card td plak tak cukup..terpaksa beli another 1..aku laa yg beli untuk aku..after sampai at taman melati tuh balik,punye laaa eksen gne that card p klcc..sesampai je p laa touch..aku sorang jelaa..yg lagi 4 cm tak taw nak p mane..aku cam cuak dok sengsorang,p laa touch card tue balik konon nak ikot dorang laa..last2 aku plak sangkut...gilak!nasib baik akk polis tuh baik..bagi aku jalan gak..dah nak nagis time tuh..then nuha bawak jalan sesat..tak jumpa SURIA KLCC..ntah mane2 ntah..then jalan balik..jumpa gak..FUHH!penattt type..tengok le gambau nih :)




roommates since at pj dulu.. 

depan tempat tugu peta klcc tuh

suke2 nuha tembak org kann :)

syue,nuha,alin n saya !!

ayu nyeee..opsss! not available yet :)

kami makan kat sini laaa..sedaaappp :)
p KLCC just nak solat zohor n tangkap2 picca saja..mmg gila...pastuh mek ktm p MIDVALLEY plak..sesampai je p jenjalan sat cari POPEYE..before tuh p at vincci..gila sale laaa..tapi kasut banyak tak cantik n takde size..kaki memang sakit tahap tak hingat until jalan tak rase pijak bumi..sampai popeye,dy punya tempat sos susah nak tekan..bapak keras..syue pulak boleh angkat tempat tekan sos tuh.haha..kami solat maghrib at mid then balik p nilai..otw balik tuh,aku n tie dok bersila kat lantai dlm train..macam2 benda sengal jadi,macam2 ragam org kitorang jumpa..yang ticket train until batang benar je boleh pulak terturun kat kl sentral..de plak nak tipu polis kat situ said dr sg.buloh ke nilai..padahal tiket tuh nilai ke sg.buloh..orang2. OPSSSS!!! time nak g klcc tuh pintu lrt taknak bukak kat tempat kitorang tgu.,then lima2 g serbu pintu lagi 1 sambil gelak2..masuk2 je,tgk pintu tadi dah terbukak..sengal punya pintu !!!!